TAGGAD SOM FAAAAN!!

Är TAGGAD som bara FAAAN det är ju 100DAGARS imorgon TAGGATAGGA

Söndag

Har varit till Mormor och Morfar idag för dom ville bjuda på lunch så på menyn stod det kött och stekt potakis mumma :D

Tänkte bjuda på några bilder jag hittade på mina minnes kort :D












BILDER!

Nu fka ni få lite bilder sen jag var hem till BORGLUNDA förra helgen och HÄR KOMMER DOM!










Skolan

Just nu sitter jag å skolan faktiskt min helg har varit SUPER DUPER BRAAAA! iaf så tänkte jag bara säga att det kommer lite bilder från helgen i kväll för hoppnings vis
Efter att jag har tränat och kommit hem och allt :)
Hejjsvejjs/ jessy

BORGLUNDA

Äntligen är jag hemma i borglunda kan säga att det är för jävla skönt de har verkligen saknat att vara här :) Just nu sitter jag i köket och kollar när Jesper och Kattis spelar kort! :)

Tisdag-Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag! ♥

Skolan först idag sen for jag hem till mamma och käkade middag sen åkte jag in till stan och mötte Mia for hen t
till lugnvik sen gick vi bort till Erika och skrämde henne lite :P iaf när vi skulle hem så orkade vi fan inte gå så vi kirrade skjus.




Idag så ringde jag till Tomas och sara så det blir Borglunda i helgen ÄNTLIGEn säger jag bara♥

sova snart ja tack

Känner mig helt färdig nu trött som bara den men blir ju inget sova än inte eftersom att jag har tvätt i tvättstugan..

Så var helgen slut

Nu är helgen slut Fredag på kvällen var jag med Erika Wagenius och och Fredrik Svensson! :)


Lördag klev upp duschade fixade mig och for in till stan och följde med mamma till jula och handlade sen åkte vi tillbaka till stan och handlade for hem till mamma och vi käkade tacos tror det var år och dar sen jag åt de sist sen for jag hem och kollade tv hela kvällen :P



Söndag har inte gjort så mkt idag var till stan och handlade sen for jag hem och kollade film/tv


Äntligen helg

Nu var det helg igen skönt må jag ju säga känner mig så duktig den här veckan för har tränat 3 gånger och det kommer bli träning varje vecka framöver :)



Fick sms av någon som jag saknar i morse så de var ju synd att det inte blev av den här helgen men kommer nog nästa helg love it :D

fredag

var på möte idag och jag förstår inte hur du tänker liksom du vet väl inte hur jag tkr och allt blev så arg så tänkte gå där ifrån men stannade där även om jag blev så fruktansvärt arg jävla kärring..

Menmen har iaf varit hem till mamma idag och hälsat på sen var jag och handlade lite senare när jag kom hem la jag mig i soffan och kikade tv och sen blev det dator och tv nu sitter jag här och skriver lite granna.. trött är jag så inot helvete alltså..

träffade Ingrid idag och även emelie och massa andra människor men iaf har väl inte direkt så mkt att skriva nu men hare gött puss och kram och nyp i stjärten

Akuten igår

Ja iaf så i Tisdags när jag och en kompis skulle åka till Myrviken och när vi kom till Hara så krockade vi med ett rådjur så det var väl lite läskigt men senare på kvällen när jag kom hem så hade jag jätte ont i nacken och ryggen men tänkte inte mer på det tänkte att värken skulle gå över men som sagt det blev verre dagen efter kunde knappt röra nacken i onsdags så när jag kom hem efter skolan så tyckte mamma att jag skulle fara in på akuten så det inte hade blivit någon whiplashskada satt på akuten från 17:10 kom inte hem förän kl 23.30 typ  dom är så jävla sega och ingen mat hade jag ätit bara lunchen på skolan vid halv 12. så var lite arg less och irriterad, men mamma gjorde sälskap sen kom även Beckis min stora häckis och hennes pappa tore dit och gjorde oss sälskap en stund blev en sen kväll iaf fick en nackkrage så länge men ska fick ta av den nu ikväll Nog med det..



Först en bild på Beckis♥



Älskar dig gumman!♥



Tänkte visa er alla läsare en bild jag har gjort om på mig själv :D här kommer den :D:D




Gaaaaah läskig va ;)




RSS 2.0