Torsdag!

Sista arbetsdagen för den här vecka imorgon veckorna går så otroligt fort.. men nu blir det att städa in för imorgon då det blir lite fest men skönt folk skriver mer sen hade haaaaj

Lill-Lördag!

Idag har det väl varit si sådär dag faktiskt men iaf så  har jag varit dålig på att uppdatera bloggen menmen iblan har man inte så mkt ork tid och lust.. Men som ni läsare kankse inte vet så jobbar jag på ett dagis och där trivs jag riktigt bra må jag säga bra arbetskamrater och underbara barn :)
 
 
Är även riktigt glad för en sak som bara jag och en till vet men GLAD är jag  :D♥
 
Sen finns det tyvärr tråkiga saker som har hänt men det är inget jag tar upp här vad det handlar om sorry !!!
 
 
Älskade JimmySödergren Jag saknar dig så otroligt mkt så det inte går att beskriva att det har gått 7 år sen du lämnade oss men du har det bra där du är nu! Jag kommer ihåg när vi var små och du alltid höll koll på oss alla speciellt mig vart jag än gick så var du där och såg efter mig jag hoppas du gör det än idag att du vakar och följer mig vart jag än går att du är stolt öch lycklig för min skull♥ Jag tände ett ljus för dig nu och sitter och skriver här och tänker på allt bra som vi hade!  Jag kommer alltid att Älska dig Storebror ♥ Från din Lillasyster!
 
 
Bjuder på denna bild oxå tkr om den fick så GRÖNA ögon på den me like! :)
 
Pusshaaaaj  :P

RSS 2.0