hmm?!!!

Vet inte om jag är Glad,ledsen,arg,orolig, lycklig,trött som sagt ingenaning för idag har det gått UPP och NER som i en berg och dalbana.. Och jag hoppas det blir ganska bra väder så att jag kan få umgås med min mamma ensam i morgon på stan för får ingen tid med henne längre och visst kan jag vara jävligt arg på henne men innerst inne älskar jag min mamma, där imot så är min syster den som jag nog hatar mest av alla i världen för hon är helt störd i huvudet...!



♥    meus es tu, et omnia diligo vos sweetie





PUSSEN// Jääzey ♥

En vecka klar

Har gjort klar 1 av 3 veckors sommarjobb och det känns jävligt bra ska jag säga för kommer vara fett rik i sommar när jag är hos min älskade pappa och bror, men imorgon är det exakt 2 veckor kvar tills jag åker till eskilstuna äntligen ska jag få lämna denna skit stad för ett tag och få umgås med underbara människor och utan att folk klagar på mig.. Tack och hej för mig för denna gång;) puss <3

blee

Min blogg har DAMP!!!!

ÄNTLIGEN SOMMARLOOV!

Äntligen sommarlov nu på måndag börjar jag jobba mina 3 veckor sen drar jag till ESKILSTINA det ska bli så jävla härligt att få slippa dom som jag är less på och allt som är problem...!

Yes ängligen sol och värme också det är fortfarande varmt ute me like :D




// PUSS ♥

RSS 2.0